#1 Sun-09-14 11:01

jasiuhd

Nowy Gracz

Punktów :   

Podanie o Helpera

Nick z gry:jasiuhd
Dlaczego mamy wziąć akurat Ciebie:Poświęcam 4 godziny w weekend i 2 godziny w dni szkoły.Ogarniam pisanie na chatcie i ogarniam ortografie nie tak jak inni.Kocham sobie pobudować i kocham pomagać innym w potrzebie.
Doświadczenie:Byłem Modem na niektórych serwach i umiem ogarnąć porządek na serwerze.
Coś o sobie:Mam na imie Aleksander Koreń mam 10 lat interesuje sie informatyką , grami i motoryzacją.Jak już wspomniałem poświęcam tyle i tyle w weekend i w dni szkoły , sądze że powinienem zostać helperem serwa

#2 Sun-09-14 11:06

xVesterPL

Nowy Gracz

Punktów :   

Re: Podanie o Helpera

Gram na serverze 3 godziny a dziennie 6 ogarniam Komendy , Nagram Reklame Na YouTube bede pomagal , Gutek Znasz mnie z widzenia
Cos o sobie lubie gram w pilke nożna , lubie PVP w minecraft jestem w tym bardzo dobry
Nick: xVesterPL

#3 Sun-09-14 11:15

xVesterPL

Nowy Gracz

Punktów :   

Re: Podanie o Helpera

Nick z gry:xVesterPL
Dlaczego mamy wziąć akurat Ciebie:Jestem ogar nie rozwale wam mapy , Gutek mnie zna ze szkoly
Doświadczenie:admin na SlimeCraft , Moderator fregCraft , HeadAdmin PolskiSerwerek
Coś o sobie:znam komendy w mc znam sie na pvp i jestem bardzo dobry pomagam innym interesuje sie Piłka nożna Chcialbym byc helperem

Stopka forum

RSS